صنایع غذایی و بسته بندی
توسط مدیر سایت سه شنبه 7 اردیبهشت 1395 12:17 PM | دسته‌بندی شده در ایزو, | با 0 دیدگاه

 

استاندارد

توضیحات

 

 

ISO 22000

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی - الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی

 

 

HACCP

راهنمای سیستم تجزیه و تحلیل خطرات و نقاط کنترل بحرانی

 

 

GPM

تعیین حداقل موارد فنی و بهداشتی واحدهاي تولیدي محصولات غذایی وآشامیدنی

 

 

BRC

استاندارد British Retail Consortium)BRC) که سابقه آن به سال 1996 میلادی در کشور انگلستان برمیگردد.از آغاز سال 2003 میلادی به نام استاندارد جهنی غذا (The BRC Global Standard- Food) مورد استفاده تولید کننده گان مواد غذایی در کشور های اروپایی قرار گرفت.این استاندارد اروپایی با تکیه بر کیفیت ،بهداشت و ایمنی محصول در تولید فرآورده های غذایی ویا تامین مواد اولیه غذایی،ایمنی فرآیند و فرآور ده های غذایی را تضمین میکند.

در ممیزی این استاندارد ،الزامات سیستم های HACCP،مدیریت کیفیت ،استانداردهای زیست محیطی ،کنترل فراورده ها ،کنترل فرایند ونیز الزامات پرسنلی در محل یا محیط کار یا محل های فرآوری غذا مورد بررسی قرار گرفته وگواهینامه BRC برای سازمان ومحصول تولیدی ان صادر میگردد.

       فرم درخواست صدور گواهینامه



سه شنبه 7 اردیبهشت 1395 12:17 PM
بازدید: 1846

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند